La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche publica el primer vídeo de la seva filla Laia que té dos mesos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora del grup Antena 3 està enamorada del seu marit, el xef David Muñoz, i també de la seva filla Laia, la seva primera filla, que va néixer el passat 14 de juliol a Madrid.

Què sabem? Des de fa uns mesos la vida de Cristina Pedroche ha fet un gir radical. I és que la presentadora de televisió ara és mare de la seva primera filla. Un embaràs que es va conèixer a finals del 2022 gràcies a l'exclusiva que va publicar la revista Lecturas en portada.

Què ha passat? Cristina Pedroche ha desfet els seus seguidors a les xarxes publicant el seu primer vídeo amb la seva filla Laia. Un vídeo de pocs segons on s'escolta a Cristina Pedroche molt emocionada mantenint una conversa amb la seva filla de només dos mesos.

En detall: La del grup Atresmedia ha confessat a través de les xarxes que el carret de fotos i vídeos del seu mòbil ara mateix només té una protagonista: la seva filla Laia. I és que Pedroche es passa el dia fent fotos i vídeos a la seva filla, que el pròxim 14 d'octubre farà tres mesos. En aquest sentit, la del programa Zapeando ha publicat el primer vídeo amb la seva filla en el seu compte d'Instagram. Un vídeo on se sent a Pedroche parlar amb la seva filla, mentre que la criatura riu i fa sorolls amb la boca per respondre a la seva mare. "M'estimes? Jo t'estimo molt", se sent dir a Pedroche. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Per acabar: Una publicació a Instagram que no para de sumar reproduccions i comentaris dels seguidors de Cristina Pedroche. "Moro d'amor", "El millor vídeo de la història", "Els riures d'un bebè és el més bonic del món", "Una conversa preciosa" o "La felicitat sona així". Aquest són només alguns dels molts comentaris que es poden llegir a la darrera publicació de Cristina Pedroche, que amb el seu embaràs i posterior naixement ha confessat que ha tingut uns canvis d'humor molt bruscos i de la mateixa manera que es posa a plorar, es posa a riure.

Categoria: La Jungla