La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Llarga reflexió de Cristina Pedroche el dia que la seva filla Laia fa 3 mesos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Cristina Pedroche ha viscut un cap de setmana molt especial. El motiu no ha estat altre que la celebració dels primers tres mesos de vida de la seva filla Laia, que va néixer a principis de juliol en un hospital de Madrid.

Què sabem? Cristina Pedroche està molt unida a la seva primera filla Laia. Un desig de ser mare que ha fet realitat després de molt temps volent fer el pas. La notícia del seu embaràs es va conèixer a finals del 2022 gràcies a la revista Lecturas.

Què ha passat? Cristina Pedroche, amb motiu dels primers tres mesos de vida de la seva filla, ha publicat una llarga carta en el seu compte d'Instagram. Unes paraules emotives que acumulen moltes respostes per part dels seus seguidors, més de tres milions de persones.

En detall: "Avui fa 3 mesos del millor dia de la meva vida. Acompanyava a la meva filla a néixer de la millor manera possible". Així comença la carta que ha publicat la presentadora a les seves xarxes socials. "Pensava que mai podria ser tan feliç i cada matí quan em desperto, o quan la meva filla em desperta, m'adono que l'amor i felicitat sempre van a més", afegeix. "Avui no fa tres mesos del dia més feliç de la meva vida, sinó que avui és el dia més feliç de la meva vida i demà més", remata Pedroche, que també admet a la llarga carta dedicada a la seva filla que té moments tristos on no para de plorar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Per acabar: Una publicació a Instagram que Pedroche acompanya d'un dibuix que li van fer d'ella on apareix sense roba, asseguda amb les cames creuades i amb els cabells sense recollir. "Moltes felicitats a les dues, us estimo", escriu la catalana Anna Simón, gran amiga de Cristina Pedroche. El seu marit David Muñoz li ha dedicat un missatge molt romàntic només amb emoticones: tres cors de color vermell.

Categoria: La Jungla