La Jungla
Alejandra Rubio amb la seva mare, Terelu Campos
Foto: Alejandra Rubio amb la seva mare, Terelu Campos | Instagram
Influencers

La filla de Terelu troba nòvio (amb polèmica): fotos morrejant-se amb un famós condemnat a presó

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Alejandra Rubio amb la seva mare, Terelu Campos
Foto: Alejandra Rubio amb la seva mare, Terelu Campos | Instagram

Alejandro Rubio té nòvio nou. La filla de Terelu Campos ha trobat l'amor en un altre fill de mare famosa, tot i que molt més polèmic perquè es troba complint condemna: Carlo Costanzia, primogènit de Mar Flores.

Què en sabem? Aquest dimecres, dia de Sant Valentí, la revista Semana du a la portada una foto de l'Alejandra Rubio (23 anys) morrejant-se amb Carlo Costanzia (31 anys) amb el titular en lletres grans "Parella sorpresa". En pàgines interiors hi ha més fotos de la neta més famosa de María Teresa Campos i l'actor de Toy Boy de Netflix, agafats de la mà, fent-se carícies i fent-se més petons.

En detall: Les imatges s'han fet en un centre comercial de Madrid, on la parella intentava passar desapercebuda un dia entre setmana. Tal com apunta la revista, els van veure mantenint una cita romàntica a la terrassa d'un restaurant, on es van mostrar "molt a gust i amb una gran sintonia".

D'on venim? El nou amor de l'Alejandra Rubio pot haver provocat un disgust a la mare, perquè Carlo Costanzia no és precisament un angelet. El fill de Mar Flores es troba complint una condemna de 21 mesos per un delicte continuat d'estafa agreujada relacionat amb la venda de cotxes de luxes. Com que són menys de dos anys, l'artista no ha entrat a la presó, però es troba vigilat constantment amb una polsera GPS que porta sempre al turmell.