La Jungla
Juan Antonio Bayona fa un petó al seu nòvio als Premis Goya
Foto: Juan Antonio Bayona fa un petó al seu nòvio als Premis Goya | TVE
Famosos

Així és Alejandro Navas, el nòvio de J.A. Bayona amb qui es va fer un petó de pel·lícula als Goya

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Juan Antonio Bayona fa un petó al seu nòvio als Premis Goya
Foto: Juan Antonio Bayona fa un petó al seu nòvio als Premis Goya | TVE

Juan Antonio Bayona ha arrasat aquest cap de setmana als Premis Goya, amb 12 estatuetes per La sociedad de la nieve, entre elles les de millor pel·lícula i millor director. Una gala que va deixar imatges per a la història, com el petó del cineasta al seu nòvio abans de recollir el seu propi guardó.

Què en sabem? Molt gelós de la seva vida privada, J. A. Bayona no acostuma a parlar de les seves relacions. Però segons ha pogut saber El Español, el noi amb qui es va fer un petó és Alejandro Navas, un jove de 27 anys —21 menys que Bayona, que en té 48— que és el seu nòvio i que fa de dissenyador i tècnic audiovisual de vestuari. Bayona i Navas han treballat junts a La sociedad de la nieve.

En detall: Després d'estudiar Disseny de Moda a l'Escola d'Art Superior i Disseny de València, Alejandro Navas va decidirr dedicar-se professionalment al món del vestuari al cinema. Una carrera incipient que ja l'ha dut a fer feina en produccions tan conegudes com Los herederos de la tierra, La mesías o Sin límites.

Un altre apunt: Abans del seu petó de pel·lícula a la Feria de Valladolid, Bayona va desfilar amb el seu nòvio —i la resta de l'equip de La sociedad de la nieve— sobre la catifa vermella. Tot i això, i més enllà de la imatge viral del petó entre ells, el director no va fer cap esment a Navas durant el seu discurs quan va recollir el premi.

Per acabar: Després de la gala de dissabte, en les últimes hores Alejandro Navas ha publicat una foto des de Los Angeles, on celebra ser "de tornada" després d'hores de viatge des de Valladolid. Precisament allà hi viu Bayona, a cavall també entre Londres i Barcelona.

Categoria: La Jungla