La Jungla
Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Gisela, forçada a donar el nom i sexe del nadó (per la pífia d'un 'extriunfito')

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gisela, en un imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gisela no volia dir-ho tan aviat, però la patinada del seu excompany d'OT Alejandro Parreño l'ha obligat a fer públic el nom i el sexe del nadó que espera amb el seu nòvio, José Ángel Ortega.

Què en sabem? Després de la baby shower del cap de setmana amb altres amics triunfitos com Chenoa, Natalia, Geno, Manu Tenorio i el mateix Alejandro Parreño, aquest últim va revelar per error el nom i el sexe del nadó de la Gisela a la televisió.

En detall: Va passar dissabte al programa D Corazón de Jordi González i Anne Igartiburu a TVE. Després de donar tots els detalls de com va ser la festa, Parreño va continuar xerrant sense filtres: "Ja sabem com es diu el nen, es diu Indiana".

Era un secret, i així l'hi va fer veure Terelu Campos, que fa de col·laboradora, en directe: "Ho sabíeu vosaltres, jo no ho he vist publicat enlloc", responia abans que el cantant confirmés la seva "gran cagada".

Què diu Gisela? Poques hores més tard de l'espifiada del seu company, Gisela publicava un vídeo a Instagram per treure ferro a l'assumpte i explicar als seus fans que efectivament espera un nen i que es dirà Indiana.

D'on venim? El passat mes de novembre, Gisela anunciava que estava embarassada del seu primer fill amb José Ángel Ortega. La parella ho va intentar primer de forma natural, però la cantant va patir dos avortaments. Després van provar la fecundació in vitro, però als 44 anys de l'artista també ha estat complicat.

A més, quan finalment va aconseguir quedar-se embarassada, el sac gestacional va patir un despreniment en el primer mes i mig de gestació. Com que és un embaràs de risc, la cantant ha fet gairebé repòs absolut des del primer dia.