La Jungla
Shakira, a la seva festa d'aniversari
Foto: Shakira, a la seva festa d'aniversari | Instagram
Famosos

Julian Edelman, guapo i pare d'una nena: l'home amb qui Shakira podria haver reemplaçat Piqué

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 8 de febrer de 2024. 12:15
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, a la seva festa d'aniversari
Foto: Shakira, a la seva festa d'aniversari | Instagram

Shakira és una dona renovada després de la separació amb Gerard Piqué. Instal·lada a Miami des de fa mesos, la cantant colombiana també intenta refer la seva vida sentimental. Se l'ha relacionat amb Lewis Hamilton, Jimmy Butler... i els rumors es dirigeixen ara cap a Julian Edelman.

Què en sabem? Shakira va fer 47 anys el divendres 2 de febrer, i ho va celebrar amb un festassa a Miami. Entre els convidats hi havia precisament Julian Edelman, amb qui es va fer una fotografia que ella mateixa a publicat a Instagram i que ha corregut com la pólvora, generant tota mena d'especulacions sobre la seva relació. Aquesta és la foto de la qual tothom parla:

En detall: Julian Edelman té 37 anys, deu menys que Shakira i casualment la mateixa edat que Piqué. Nascut a Redwood (Califòrnia), és famosíssim als EUA per haver estat jugador de futbol americà a la popular NFL. Des del 2009, Edelman va jugar als New England Patriots, un dels clubs més grans de la competició, i finalment es va retirar el 2021.

A més, Edelman té un físic imponent, després de tota una vida dedicada a l'esport. Una dedicació que en els últims anys ha compaginat amb la vida familiar i la persona més important per ell, una filla de set anyets anomenada Lily i que inunda de fotos el seu perfil d'Instagram.

D'on venim? Edelman és pare amb la model sueca Elle Rose, de qui es va separar quan ella encara estava embarassada. Des d'aleshores, la dona de la seva vida ha estat només la seva filla. Potser fins ara. Solter d'or als EUA, sona a les travesses com el nou nòvio de Shakira.

Categoria: La Jungla