La Jungla
Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

La milionada que es repartiran Piqué i Shakira per la venda de les seves cases a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu | EFE

Gerard Piqué i Shakira han aturat momentàniament les seves hostilitats per un motiu de pes: els diners que s'han de repartir de les tres cases que compartien a Barcelona i que ara es troben en venda.

Què en sabem? Segons ha publicat la revista Semana, les tres propietats que Piqué i Shakira van adquirir a la capital catalana durant els seus més de deu anys de relació tenen un valor de 15 milions d'euros. A més, la l'exfutbolista i la cantant ja s'haurien posat d'acord per prescindir d'agències immobiliàries i vendre les cases d'una forma més discreta, sense anuncis.

En detall: Cal recordar que l'administradora de les tres propietats, que encara ara pertanyen a Piqué i Shakira, és una entitat administrada pel pare d'ell, Joan Piqué.

Un altre apunt: Mentre l'exparella espera poder repartir-se aviat una fortuna milionària per les seves tres cases, tots dos avancen per separat amb les seves vides en dues cases noves. La cantant, a Miami amb els seus dos fills, on volia que s'hi instal·lessin també alguns dels amics catalans de l'escola on anaven a Barcelona; i ell, amb la Clara Chía en una mansió a la muntanya de Cabrils.