La Jungla
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía i l'anell de 600.000 euros de Rauw Alejandro: polèmica pel que n'ha fet

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía torna a centrar tota l'atenció, ara que ha reaparegut davant dels focus mediàtics dels quals va decidir allunyar-se quan va trencar amb Rauw Alejandro el passat mes de juliol. Una tornada a l'esfera pública no exempta de polèmica, en relació amb l'anell de compromís que li va regalar el seu ex.

Què en sabem? En les últimes hores s'han viralitzat unes fotografies de Rosalía amb un anell penjant de l'orella a mode d'arracada. Una imatge que ha corregut ràpidament per les xarxes socials, després que molts dels seus seguidors pensessin que es tractava de l'anell de 600.000 euros que li va regalar Rauw Alejandro quan li va demanar matrimoni.

En detall: La realitat és que l'anell de l'arracada no té res a veure amb el que li va regalar el seu exnòvio, sinó que és un altre que ja ha lluit en d'altres ocasions des de fa alguns anys, com per exemple en la seva actuació als MTV MVA 2019. Sobre l'anell de compromís, no ha transcendit públicament el que n'ha fet.

D'on venim? La setmana passada, Rosalía va reaparèixer públicament per primera vegada des que va transcendir la ruptura amb Rauw Alejandro a l'estiu. Després de dos mesos apartada dels focus, la cantant va ser a la Setmana de la Moda de Milà acompanyada de la seva germana Pilar i una de les seves millors amigues, la mediàtica nord-americana Kylie Jenner. Els últims dies, la catalana ha estat a París, on a més de veure noves desfilades de moda ha celebrat el seu aniversari.

Categoria: La Jungla