La Jungla
Rosalía, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía celebra l'aniversari a París: més plans després de la tornada a l'esfera pública

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rosalía, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía bufa les espelmes aquest dilluns. La cantant de Sant Esteve Sesrovires fa 31 anys i ho està celebrant a París, on ha estat vista després de la seva reaparició pública fa pocs dies a Milà.

Què en sabem? Segons apunten diversos portals d'informació relacionada amb Rosalía, l'artista podria haver viatjat a la capital francesa per la Fashion Week de París. En concret, s'espera que vagi a les desfilades de Schiaparelli y Acne Studios, els dies 27 i 28 de setembre.

En detall: En les últimes hores, alguns comptes de fans de la cantant han compartit les primeres imatges d'ella passejant per París, radiant amb una camisa de ratlles envoltada de seguidors. Per cert, si no és la mateixa, la camisa que duu per la capital francesa és idèntica a una altra amb la qual s'ha deixat veure Rauw Alejandro aquest any, un indicador més que reforça els rumors d'una possible reconciliació.

D'on venim? La setmana passada, Rosalía va reaparèixer públicament per primera vegada des que va transcendir la ruptura amb Rauw Alejandro el passat mes de juliol. Després de dos mesos apartada dels focus, la cantant va ser a la Setmana de la Moda de Milà acompanyada de la seva germana Pilar i una de les seves millors amigues, la mediàtica nord-americana Kylie Jenner.