La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Presentadora catalana destapa el seu passat amb Bertín Osborne i com la va conquistar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El cantant de ranxeres, des de fa mesos, és notícia per la seva trajectòria amorosa. I és que Bertín Osborne ha estat amb moltes dones al llarg de la seva vida, sent infidel en quasi totes les seves relacions.

Què sabem? Una presentadora catalana ha parlat de Bertín Osborne. Ho fa fet en directe a la televisió i ha destapat el seu passat ocult amb el cantant i també presentador. Unes paraules que han impactat a més d'un.

Què ha passat? A Bertín Osborne no li paren de sortir amigues i amants per tot arreu. Una de les últimes ha estat la cantant Encarna Navarro, coneguda amb el nom artístic d'Enna, que es va donar a conèixer en el programa Operación Triunfo i assegura haver estat amb el cantant en una relació de quinze anys amb anades i tornades.

En detall: La famosa que ha destapat la seva relació amb Osborne ha estat una presentadora catalana. Parlem de Sandra Barneda, que des de fa temps surt amb una ballarina holandesa, molt més jove que ella, després de trencar amb Nagore Robles. Barneda, en el programa que presenta a Telecinco, Así es la vida, ha dit que en el passat, fa anys, Bertín Osborne es va fixar en ella i sense saber la seva inclinació sexual, la va intentar conquistar. La presentadora ha explicat que Osborne la va convidar a passar un dia a la seva enorme finca, però Barneda, sabent les intencions de Bertín, va dir que no.

Per acabar: Una informació que Sandra Barneda ha explicat per primer cop a la televisió i que segurament no farà gaire gràcia a Osborne, que cada dia que passa queda més malament. Per aquest motiu Barneda ha demanat disculpes per explicar-ho públicament i ha demanat a Osborne que no s'enfadi amb ella perquè, tot i no arribar a tenir res en un passat, tenen molt bona relació, ha assegurat la de Barcelona.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco