La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Dur revés per Sandra Barneda a causa de les baixes audiències que fa a Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

L'escriptora i presentadora catalana de Telecinco, Sandra Barneda, no travessa el seu millor moment laboral.

Què sabem? La de Barcelona, fins el dia d'avui, presenta dos programes a la graella de Telecinco. El primer és Así es la vida, durant les tardes de dilluns a divendres, i el segon és La última noche, durant les nits de divendres.

Què ha passat? Diem que fins el dia d'avui Sandra Barneda presenta dos programes perquè d'ara en endavant deixarà de ser així. La catalana, que surt amb una holandesa més jove que ella, perd força a Telecinco i la cadena ha decidit cancel·lar de manera fulminant el programa La última noche.

En detall: Una cancel·lació que s'ha conegut avui dimarts 5 de setembre, el mateix dia que s'ha sabut que ha perdut la vida la periodista María Teresa Campos amb 82 anys. Un dia molt complicat per Sandra Barneda, ja que estava molt unida a la veterana comunicadora. El programa La última noche, doncs, ja no s'emetrà la nit d'aquest divendres 8 de setembre. No se sap encara com ocuparà Mediaset el buit que deixa el programa de Barneda a la graella. Tot un misteri. Una notícia que ha donat a conèixer el portal Yotele del diari El Periódico.

Per acabar: Una cancel·lació de la qual Sandra Barneda no s'ha pronunciat. De moment. Un programa que es va estrenar a finals de juliol i que des del dia de la seva estrena ha assolit unes dades molt baixes d'audiència, fent una mitjana d'un 8%. No tot són males notícies per la catalana. I és que el programa Así es la vida, de moment, continuarà a Telecnco durant les tardes. Un programa amb el qual Barneda s'està fent rica. I és que per setmana s'emporta l'enorme quantitat de 25.000 euros, sense incloure publicitats.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco