La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Atrevida confessió d'Álvaro de Luna parlant del sexe que té amb Laura Escanes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Álavaro de Luna, parella de Laura Escanes, ha visitat el programa de David Broncano, La Resistencia, per parlar de la seva carrera com a músic i promocionar el seu últim treball.

Què sabem? El cantant de Sevilla està molt enamorat de la seva parella, Laura Escanes, amb qui porta sortint una mica més d'un any. Ell i Escanes van fer pública la seva relació després que la catalana i Risto Mejide posessin punt final a la seva relació, amb una filla en comú.

Què ha passat? Al seu pas pel programa de David Broncano, el cantant andalús ha respost a les dues preguntes clàssiques que sempre fa el presentador. La primera relacionada amb els diners i la segona amb el sexe. La resposta d'Álvaro de Luna ha sorprès.

En detall: El cantant, molt sincer, ha dit que en temes econòmics la cosa li va molt bé i que no es pot queixar. Tot i que no ha volgut donar massa detalls sobre el tema, ni tampoc dir la quantitat de diners que té en el seu compte bancari. "Estic pagant una hipoteca ara mateix, per tant, la cosa va bé", ha assegurat.

A més: De Luna també ha parlat de sexe. I ho ha fet per confessar totes les vegades que durant aquest últim mes de setembre ha mantingut relacions sexuals amb la seva parella. "Han sigut diversos cops. Trenta, per exemple", ha dit, deixant a Broncano amb els ulls oberts com a taronges. "Hi ha dies que no fem res, però d'altres que fem esmorzar, dinar i sopar". Una atrevida confessió per deixar clar que la química amb Laura Escanes és innegable i que la seva vida sexual és molt activa. El moment:

Per acabar: Recentment, el cantant ha celebrat el seu aniversari i la seva parella, Laura Escanes, l'ha felicitat a través de les xarxes socials. Ho ha fet publicant fotos mai vistes de tots dos presumint d'amor. "Per tornar a creure", escriu la catalana. "Feliç aniversari, t'estimo", acaba dient Escanes amb emoticones de pastissos i estrelles.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes