La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Laura Escanes plora amb les paraules de la seva filla Roma, a punt de fer 4 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La influencer Laura Escanes està molt unida a la seva filla Roma, fruit de la seva relació amb el presentador també català Risto Mejide, de qui es va separar ara fa un any després de molt temps junts i un casament.

Què sabem? Laura Escanes s'ha mostrat molt sensible a través de les xarxes socials. El motiu és l'imminent aniversari de la seva filla Roma, que d'aquí a molt poc farà quatre anys.

Què ha passat? A banda de l'aniversari de la seva filla Roma, Laura Escanes també s'ha emocionat molt amb les paraules que la seva filla li ha dedicat. Unes paraules que han tocat la fibra de la influencer catalana i l'han convertida en un mar de llàgrimes. Ho desgranem tot, a continuació.

En detall: El pròxim dia 2 d'octubre la filla de Laura Escanes i Risto Mejide, Roma, farà quatre anys. Un naixement molt especial amb el qual Laura Escanes va fer realitat la seva il·lusió de convertir-se en mare. Un naixement que la catalana ha recordat durant les últimes hores a través del seu compte d'Instagram. Escanes ha recuperat una foto seva en blanc i negre de quan estava embarassada. També ha penjat un vídeo seu, en el sofà de casa seva, plorant. En el vídeo escriu el següent: "En una setmana farà 4 anys que vaig conèixer a l'amor de la meva vida i em poso sensible".

A més: En una altra història que Escanes ha compartit en el seu compte d'Instagram explica les paraules que la seva filla Roma li ha dit. "La meva filla m'acaba de dir que mai m'oblidarà i entre que estic premenstrual, que d'aquí a una setmana farà 4 anys i que demà és dia d'intercanvi, doncs estic feta un mar de llàgrimes".

Per acabar: La filla de Risto Mejide i Laura Escanes va néixer a la capital catalana a l'Hospital de Barcelona. La primera filla per a Laura Escanes, que ara està sortint amb el cantant Álvaro de Luna. Per a Risto Mejide és la segona filla. I és que el presentador també té un fill, que es diu Julio, fruit de la seva relació amb la presentadora i col·laboradora de televisió catalana Ruth Jiménez.

 

Categoria: La Jungla