La Jungla
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Laura Escanes respon a les acusacions d'estafa: "Volia que ho fes gratis"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes s'ha vist immersa en una forta polèmica, després que un concursant de GH VIP l'hagi acusat de ser una estafadora, demanant que treballés per ella sense pagar-li ni un cèntim. La influencer ho nega.

Què en sabem? Luitingo, artista i concursant de la vuitena edició de GH VIP, ha assegurat als seus companys en les últimes hores que Laura Escanes li va proposar de cantar per ella en un esdeveniment a canvi de publicitat. Sempre segons la seva versió, ell va dir que no.

Què diu Luitingo?

  • "No hi vaig anar perquè volia que ho fes mig gratis, li vaig dir si era tonta o què".
  • "Som professionals i ens dediquem a això les 24 hores. Arriba un moment que la publicitat l'has de fer quan sigui rentable".

Reacció: Després de les acusacions de Luitingo a la televisió, Escanes s'ha defensat a les xarxes socials i ha negat la major. Ho ha fet amb una mofa, preguntant-se si havia parlat mai amb ell. 

A més, Escanes n'ha parlat també en un esdeveniment amb la premsa per donar per tancada la polèmica. "Potser va dir el meu nom perquè era el primer que van pensar entre ells, però ho sento molt, no sé qui és", ha expressat. La influencer ha apuntat també mai no ha fet cap acte d'aquest tipus on es requereixi la presència d'artistes com Luitingo.