La Jungla
Laura Escanes, amb el seu nòvio Álvaro de Luna
Foto: Laura Escanes, amb el seu nòvio Álvaro de Luna | Instagram
Influencers

Laura Escanes obre l'àlbum de fotos privat amb Álvaro de Luna pel seu aniversari

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes, amb el seu nòvio Álvaro de Luna
Foto: Laura Escanes, amb el seu nòvio Álvaro de Luna | Instagram

Álvaro de Luna ha fet 29 anys i ho ha celebrat amb la seva nòvia, Laura Escanes. La influencer de Barcelona n'està enamoradíssima, des que fa menys d'un any va començar la relació amb el cantant quan acabava de trencar amb Risto Mejide.

Què en sabem? Com sempre que vol compartir qualsevol aspecte de la seva vida amb els fans, Laura Escanes ha obert en les últimes hores a Instagram l'àlbum de fotos privades amb Álvaro de Luna. Imatges d'un any d'amor, que la instagramer aprofita per felicitar l'aniversari del nòvio.

D'on venim? Laura Escanes i Álvaro de Luna es van conèixer el passat mes de novembre, en una gala de premis musicals que es va fer a Tenerife, poques setmanes després de la ruptura d'ella amb Risto Mejide.

En profunditat: Des d'aleshores, les coses han anat molt ràpid. La parella va compartir Cap d'Any amb la filla d'Escanes, i la seva relació s'ha consolidat més i més durant els primers mesos d'aquest any. La catalana va acabar el juny el rodatge de La Travessa de TV3, i tot seguit van marxar junts amb la Roma a passar uns dies de vacances a Menorca.

A més, la situació contrasta amb la inestabilitat sentimental del seu ex. Risto acaba de tornar per segona vegada amb Natalia Almarcha, de qui s'ha separat en tres ocasions en els últims mesos.