La Jungla
Víctor Amela, al seu propi enterrament
Foto: Víctor Amela, al seu propi enterrament | Cuatro
Famosos

Les fotos de Víctor Amela fent-se el mort al seu propi enterrament: passa una hora sota terra

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Víctor Amela, al seu propi enterrament
Foto: Víctor Amela, al seu propi enterrament | Cuatro

Víctor Amela és de les poques persones que pot dir que ha viscut el seu propi funeral. Enterrat amb un llençol blanc, l'escriptor va ser acomiadat per amics i familiars fa tot just un any, coincidint amb el seu 62 aniversari. Aquest dijous ho ha explicat a Horizonte, el programa paranormal de Cuatro.

Què en sabem? Tal com ha explicat ell mateix, va decidir enterrar-se viu a la finca on va néixer. Va cavar el forat i va encarregar un taüt. Després es va fer un funeral a mesura, amb un sacerdot, amics i familiars que llegien textos en veu alta per acomiadar-lo com si realment fos mort. Va passar una hora sota terra. Aquí les fotos:

Què diu Víctor Amela?

  • "Els meus amics em van mimar molt, va ser meravellós i vaig gaudir enormement".
  • "Quan em van tapar i vaig quedar a les fosques, primer vaig sentir pànic. Després vaig gaudir i desitjar que durés més estona".
  • "Vaig ressuscitar amb ganes de continuar vivint 40 anys més".

A més, assegura que podia escoltar les paraules dels seus amics, i que es va emocionar moltíssim. Els va sentir plorar perquè "ho van viure de veritat". Ara vol enterrar un altre dels seus amics perquè pugui viure la mateixa experiència.

Categoria: La Jungla