La Jungla
Gabriel Rufián entrevistat a la televisió
Foto: Gabriel Rufián entrevistat a la televisió | Instagram
Famosos

Gabriel Rufián i Marta Pagola esperen el seu primer fill en comú

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 28 de setembre de 2023. 11:12
Temps de lectura: 1 minut
Gabriel Rufián entrevistat a la televisió
Foto: Gabriel Rufián entrevistat a la televisió | Instagram

Gabriel Rufián i Marta Pagola estan a punt de ser pares del seu primer fill en comú, quatre anys després d'oficialitzar la seva relació i quan fa només un que es van casar.

Què en sabem? Tal com ha publicat el diari ABC en les últimes hores, Marta Pagola –que és la cap de premsa del PNB– ha estat vista pels passadissos del Congrés dels Diputats, durant el debat d'investidura d'Alberto Núñez Feijóo, lluint panxa d'embarassada. Una circumstància difícil d'amagar perquè, segons el mateix mitjà, la dona de Rufián es troba en un evident estat de gestació avançat.

En detall: Rufián i Pagola porten amb total discreció la seva vida privada, des que fa quatre anys es va saber que mantenien una relació sentimental. Malgrat que mai no parlen de la seva història d'amor, se sap que el juny de 2022 es van casar a Irun (Guipúscoa), on va néixer ella. Al casament hi van anar un centenar de persones, entre les quals hi havia Oriol Junqueras, president d'ERC, i Joan Tardà, exdiputat al Congrés.

A més, aquest serà el segon fill de Gabriel Rufián, que ja és pare d'un nen de 12 anys que es diu Biel. El menor va néixer fruit del matrimoni entre el diputat republicà i Mireia Varela, de qui es va divorciar el 2019.