La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Maria Guardiola no és com recordes: nova imatge amb pijama en el seu pis de Londres

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Maria Guardiola, influencer i filla de Pep Guardiola, ha sorprès els seus seguidors a les xarxes socials amb una de les seves últimes publicacions. I és que la jove, amb la fi de l'estiu i l'arribada de la tardor, s'ha animat a fer-se un canvi de look que ha estat molt comentat.

Què sabem? Fins fa res i menys Maria Guardiola, que viu com si fos una reina, presumia de cabell tenyit de color ros. I parlem amb passat perquè des de fa uns dies ja no és així. La jove ha decidit donar un nou aire a la seva imatge i a sorprès molt.

Què ha passat? Maria Guardiola ha visitat la seva perruqueria de confiança i s'ha tenyit de nou el cabell. Ho ha fet per donar un nou aire a la seva imatge després de quasi un any portant la cabellera tenyida de color ros.

En detall: La filla de Pep Guardiola viu entre Londres i Barcelona, tot i que es passa gran part de la seva vida viatjant d'un lloc a un altre sense parar. Durant les últimes hores ha mostrat una petita part del seu enorme pis de Londres, situat en una de les zones més cares de la ciutat britànica. Maria Guardiola no només ha mostrat una petita part del seu pis, sinó que també s'ha fotografiat amb pijama, sense perdre el seu particular estil. I per si tot això no fos suficient també ha presumit de la seva nova imatge. És aquesta:

Per acabar: Tal com es pot veure, després d'una llarga temporada sent una rossa tenyida, Maria Guardiola ha optat per fer-se morena. També tenyida. Un color de cabell que ja va portar a principis de l'estiu del 2022 i que va agradar molt als seus seguidors, més de 700.000 persones.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram