La Jungla
Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha
Foto: Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha | Instagram
Famosos

Shakira es volia endur els amics catalans dels seus fills a viure amb ells a Miami

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha
Foto: Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha | Instagram

Proposta insòlita de Shakira als pares dels amics dels seus fills, quan després de separar-se de Gerard Piqué va decidir anar-se'n de Barcelona. Perquè Milan i Sasha se sentissin com a casa, la cantant hauria plantejat que alguns dels seus companys d'escola s'instal·lessin amb ells a Miami.

Què en sabem? Segons avança aquest dimarts el portal Vanitatis, citant diversos pares de l'escola on anaven Milan i Sasha, Shakira hauria proposat endur-se els amics dels seus dos fills a Miami. La cantant hauria ofert cuidar-los durant tot un any i pagar la seva escolarització en una escola d'elit nord-americana pel curs 2023-24.

En detall: El motiu que hauria dut la Shakira a plantejar aquesta situació era la seva por que els nens no s'integressin a les seves noves escoles als EUA, després de l'experiència traumàtica de la separació dels pares.

En xifres: Cal recordar que les escoles on van Milan i Sasha són centres privats internacionals, amb un preu de 1.500 euros al mes per cada nen. Uns diners que la cantant estava disposada a assumir per cadascun dels amics dels seus fills.

A més, diu el mateix mitjà que davant dels dubtes que van expressar els altres pares, Shakira també es va oferir a buscar-los una feina a Miami perquè les famílies que volguessin poguessin viatjar al complet a la ciutat.

Malgrat que els pares dels amics de Milan i Sasha no van acceptar l'oferta, les fonts que cita Vanitatis afirmen que d'altres sí que haguessin acceptat si la Shakira els ho hagués plantejat. En el cas dels amiguets dels Piqué Mebarak, cap d'ells no hagués necessitat cap ajuda econòmica per marxar als EUA (els seus companys d'escola eren de famílies acomodades) sinó que va pesar més que eren massa petits per deixar-los marxar sols i sense els pares.

Situació actual: Shakira va viatjar finalment a Miami amb els seus fills la passada primavera, i tot i que al principi tenia dubtes sobre l'adaptació de Milan i Sasha, l'entorn de la cantant diu que ara viuen una vida feliç i tranquil·la, allunyats dels focus mediàtics que sí que tenien cada dia a Barcelona en els últims mesos abans de marxar.

Categoria: La Jungla