La Jungla
Gerard Piqué, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Piqué deixa l'upper Diagonal: nova ubicació de la seva empresa al centre de Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gerard Piqué canvia d'oficines. Després d'haver demostrat al món el gran èxit de la seva empresa Kosmos, amb la qual ha organitzat projectes de la talla de la Kings League, l'exblaugrana ha decidit canviar d'emplaçament.

Què en sabem? Si fins ara ocupava un espai en un edifici del carrer Beethoven, a l'upper Diagonal just a tocar del Turó Park, segons ha avançat aquest dijous el portal Vanitatis la idea de Piqué és traslladar Kosmos Holding a una zona més cèntrica de Barcelona.

En detall: La mateixa publicació indica que l'empresari hauria trobat ja on instal·lar-se a la sisena planta d'un conglomerat d'oficines, amb un accés més fàcil i rodejat d'un ambient més professional.

A més, en plena mudança Piqué té temps de seguir pensant en noves idees de negoci. Ara voldria dur a Espanya l'MMA, l'esport d'arts marcials mixtes que arrasa en d'altres països. L'exfutbolista podria fer-ho de la mà d'Ilia Topuria, lluitador alemany-valencià d'origen georgià, que ja es troba en converses amb Piqué.

  • Unes negociacions per les quals de moment Topuria patrocinarà una part de la Kings League amb un equip propi.

Un altre apunt: Encara sobre la nova ubicació de Kosmos, cal recordar que Clara Chía, parella de Piqué i treballadora de l'empresa, va protagonitzar un incident precisament a l'emplaçament que encara mantenen al carrer Beethoven. Ben a prop de les oficines hi havia el paparazzi Jordi Martín, amb qui manté una batalla judicial des de fa mesos. El fotògraf els esperava al carrer per fer-los fotos, i la parella de Piqué va trucar els Mossos d'Esquadra per denunciar-lo.

Categoria: La Jungla