La Jungla
Xavi Hernández i Núria Cunillera, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Xavi Hernández i Núria Cunillera, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és el casalot de Xavi Hernández a Barcelona: jardí i piscina, inversió milionària

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Xavi Hernández i Núria Cunillera, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Xavi Hernández i Núria Cunillera, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Xavi Hernández està d'actualitat per la seva dimissió com a entrenador del Barça després de tres temporades; però després de tota una vida dedicada al club no marxa amb les mans buides. L'entrenador i exfutbolista ha fet fortuna amb la samarreta blaugrana, uns diners amb els quals s'ha comprat el casalot on viu a la zona alta de Barcelona.

Què en sabem? Tal com publica Vanitatis aquest dimarts, Xavi Hernández va adquirir per un preu milionari un habitatge a l'upper Diagonal el febrer 2014. Hi va viure pocs mesos, perquè de seguida se'n va anar a Qatar a fer d'entrenador, però des que va tornar a Barcelona el 2021 s'hi va instal·lar amb la seva dona, Núria Cunillera, i els seus dos fills.

En detall: La casa dels Hernández Cunillera fa 220 metres quadrats i té una terrassa de 600 metres quadrats més amb jardí i piscina envoltada de canyes de bambú. A més, en aquest espai exterior també hi ha una caseta per canviar-se de roba i una zona de joc pels nens.

  • Malgrat que és difícil trobar fotos de la casa, perquè el matrimoni és molt discret, a les seves xarxes socials n'hi ha algunes, com aquesta de la Núria Cunillera a la piscina:

A més, aquesta no és l'única propietat de l'entrenador del Barça. Entre el seu patrimoni hi ha 69 pisos, cases, oficines, places de parking i locals per tot Catalunya, en ciutats com Terrassa, Mataró, Palamós o Viladecavalls. També a Sant Antoni de Calonge, a prop d'on es van casar, Xavi Hernández hi té un xalet que va costar 1,3 milions d'euros.