La Jungla
Clara Chía i Gerard Piqué, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Clara Chía i Gerard Piqué, en una imatge de les xarxes socials | Xarxes socials
Famosos

Clara Chía fa detenir un fotògraf de Barcelona i ell vol denunciar-la

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Clara Chía i Gerard Piqué, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Clara Chía i Gerard Piqué, en una imatge de les xarxes socials | Xarxes socials

La guerra entre Clara Chía i el paparazzi Jordi Martín continua, aquesta vegada amb intervenció dels Mossos d'Esquadra inclosa, que fa pocs dies va detenir el fotoperiodista després d'una trucada de la nòvia de Gerard Piqué. Ara ell vol denunciar-la.

Què en sabem? Segons avança el portal Vanitatis, Clara Chía va trucar dimecres 31 de gener els Mossos d'Esquadra per denunciar Jordi Martín per assetjament. El paparazzi era en un bar prop de les oficines de Kosmos, on treballen Piqué i Clara Chía. Ella s'hauria sentit acorralada i hauria decidit trucar la policia perquè se l'enduguessin.

En detall: Al lloc hi van anar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, que van retenir durant una hora Jordi Martín. En aquella estona, alguns dels agents van pujar a les oficines de Kosmos perquè Clara Chía –fonts policials haurien dit que estava "molt alterada"– ratifiqués la denúncia.

Què diu Jordi Martín? El paparazzi assegura que era a la zona amb altres companys periodistes perquè havien sentit que Gerard Piqué i Clara Chía podrien haver tallat i volien comprovar-ho i fer algunes fotos. També hauria explicat que en cap cas la van veure a ella, i que algú la deuria avisar dalt de les oficines de Kosmos.

A més, Jordi Martín va haver d'anar a declarar a comissaria divendres per aquesta denúncia, i dissabte va fer el mateix davant del jutge que havia de decidir si imposava o no una ordre d'allunyament que havia sol·licitat Clara Chía. El magistrat va decidir no aplicar la mesura.

  • Per tot això, ara ell vol denunciar-la a ella per assetjament i per impedir que faci la seva feina.

D'on venim? La batalla judicial entre Clara Chía i Jordi Martín fa mesos que dura. Piqué i la seva nòvia van aconseguir el juny de 2023 una ordre perquè el fotògraf no es pogués apropar a ella, però la distància de 20 metres imposada pel jutge els semblava insuficient i van demanar ampliar-la a 3.000 metres. Una mesura no aprovada. En aquell moment, la parella va assegurar que se sentia assetjada pel fotoperiodista, fins al punt que ella hauria patit "inseguretat, angoixa i alteració" pel "comportament agressiu, angoixant, intrusiu i provocatiu" de Martín.

Categoria: La Jungla