La Jungla
Sira Martínez es fa un 'selfie' en el viatge a Barbados
Foto: Sira Martínez es fa un 'selfie' en el viatge a Barbados | Instagram
Influencers

Sira Martínez, filla de Luis Enrique: espectacular posat en bikini, de vacances al Carib

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sira Martínez es fa un 'selfie' en el viatge a Barbados
Foto: Sira Martínez es fa un 'selfie' en el viatge a Barbados | Instagram

Sira Martínez ha fugit uns dies el suau hivern de Barcelona i París per buscar més calor i platja a l'altra riba de l'Atlàntic. Des de fa una setmana, la filla de Luis Enrique és a Barbados de viatge amb amigues.

Què en sabem? Tal com ha anat mostrant a través del seu compte d'Instagram, Sira Martínez es troba gaudint d'unes vacances amb amigues al Carib. La filla de Luis Enrique fa una setmana que publica tota mena de fotos des del país insular, des dels esmorzars continentals amb fruites típiques fins a les postes de sol espectaculars a la platja o unes classes de surf.

En detall: Tot i que si hi ha una foto que ha generat tota mena de reaccions en les últimes hores és el posa de Sira Martínez amb un bikini blau al mirall del seu hotel abans d'anar a la platja. És aquesta:

D'on venim? Sira Martínez viu actualment a cavall entre Barcelona, la seva ciutat natal, i París, on treballa ara el seu pare com a nou entrenador del PSG. A la capital gal·la, la influencer catalana hi ha fet nous amics, com Marta Marchena –parella de Carlos Soler, jugador del PSG– que comenta les seves fotos de Barbados.

Un altre apunt: De fet, malgrat que es troba fora de viatge, a la resta de publicacions de la filla de Luis Enrique s'hi pot comprovar com dona suport al seu pare en la distància mentre ell es troba de ple en la lliga francesa, amb stories d'Instagram on celebra els èxits del PSG.