La Jungla
Pep Guardiola i la seva filla Maria
Foto: Pep Guardiola i la seva filla Maria | EFE
Influencers

Maria Guardiola impacta: es fa un tatuatge al coll i en publica les fotos

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Pep Guardiola i la seva filla Maria
Foto: Pep Guardiola i la seva filla Maria | EFE

Maria Guardiola no deixa indiferent ningú. Graduada de la Universitat des de fa mesos, la filla gran de Pep Guardiola continua amb la seva carrera d'influencer, on mostra el seu dia a dia. Ara, amb un nou tatuatge que sens dubte crida l'atenció.

Què en sabem? Tal com es pot comprovar al seu Instagram, Maria Guardiola ha decidit fer-se un tatuatge al coll, no queda clar si permanent o d'aquests que s'esborren amb el temps. Així es pot veure a les fotos de la seva última publicació, on apareix amb el coll a la vista. Hi té una fina inscripció impresa en tinta sobre la pell. Aquí les fotos:

En detall: Les fotos de Maria Guardiola i el seu nou tatuatge són del viatge que la filla de Pep Guardiola està fent aquests dies a Marràqueix, al Marroc. La influencer llueix look hivernal, amb una espectacular jaqueta de pèl d'Elviré, faldilla negra de tub amb lluentons i sabates de taló i punta vermelles.

Per acabar: Abans de marxar al nord d'Àfrica, Maria Guardiola publicava fa un parell de dies les fotos del sopar amb la seva mare, Cristina Serra. "Amb la millor companyia", es felicitava la mare també a Instagram. A més de la Maria, Pep Guardiola i la seva dona tenen uns altres dos fills: Màrius, que amb vint anys ja fa les primeres passes com a empresari, i Valentina, que encara és menor d'edat.