La Jungla
Irene Balmes, premiada als Feroz
Foto: Irene Balmes, premiada als Feroz | Instagram
Famosos

Irene, la filla d'un famosíssim cantant català que triomfa com a nova actriu revelació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Irene Balmes, premiada als Feroz
Foto: Irene Balmes, premiada als Feroz | Instagram

El cap de setmana ha estat marcat per un esdeveniment important pel cinema i la televisió, els premis Feroz que destaquen el talent audiovisual espanyols, i que aquest any ha col·locat la sèrie La Mesías com a gran triomfadora. Entre les protagonistes hi ha una actriu catalana que no ha deixat indiferent ningú.

Què en sabem? Un dels premis de La Mesías ha estat per Irene Balmes, la joveníssima actriu de només 17 anys nascuda a Sant Vicenç dels Horts, filla de Santi Balmes. El vocalista de Love of Lesbian era entre el públic quan la Irene recollia, molt emocionada, el premi a la millor actriu de repartiment. Aquí elo moment de l'entrega, compartit a xarxes socials pel seu pare.

En detall: A través d'Instagram, Santi Balmes també ha compartit la seva eufòria pel premi de la seva filla. "Has fet feliç a molta gent", escriu abans de fer un agraïment explícit també a Javier Calvo i Javier Ambrossi, directors de La Mesías.

D'on venim? Després del seu èxit a La Mesías, Irene Balmes va ser entrevistada fa pocs dies a RAC1. L'actriu va explicar com de difícil va ser compaginar els estudis de Batxillerat amb el rodatge. "Va ser una època complicada. Hi era i no hi era, però els professors van ajudar-me molt". També li preocupa el fet que el seu triomf es vegi com una conseqüència de qui és el seu pare, per això fuig de tota sospita de nepotisme: "És totalment forassenyat, vaig passar un procés [per formar part de la sèrie] com qualsevol altra persona". Irene Balmes deixa clar que no li cal el pare per brillar amb llum pròpia.