La Jungla
Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu
Foto: Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Així és Marta Pagola, la dona amb qui Gabriel Rufián ha tornat a ser pare

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu
Foto: Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu | EFE

Gabriel Rufián i Marta Pagola han estat pares del seu primer fill en comú, després de sis anys de relació sentimental. La notícia ha transcendit entre els passadissos del Congrés, on es van conèixer, ja que de moment cap dels dos no ho ha fet oficial.

Què en sabem? La notícia que Gabriel Rufián ha estat pare s'ha conegut perquè el portaveu d'ERC havia de ser aquest dimarts al Congrés dels Diputats a la Comissió d'Interior i no hi ha pogut anar. Per disculpar la seva absència la resta de personal present ha confirmat la seva recent paternitat.

D'on venim? Rufián i Pagola, cap de comunicació del PNB, porten amb total discreció la seva vida privada, des que fa quatre anys es va saber que mantenien una relació sentimental. Malgrat que mai no parlen de la seva història d'amor, se sap que el juny de 2022 es van casar a Irun (Guipúscoa), on va néixer ella. Al casament hi van anar un centenar de persones, entre les quals hi havia Oriol Junqueras, president d'ERC, i Joan Tardà, exdiputat al Congrés.

A més, aquest és el segon fill de Gabriel Rufián, que ja és pare d'un nen de 12 anys que es diu Biel. El menor va néixer fruit del matrimoni entre el diputat republicà i Mireia Varela, de qui es va divorciar el 2019.