La Jungla
Macarena García, nova parella de l'actor Enric Auquer
Foto: Macarena García, nova parella de l'actor Enric Auquer | Instagram
Famosos

Un famós actor català, enxampat amb Macarena García: passió desfermada al carrer

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 24 de gener de 2024. 11:01
Temps de lectura: 1 minut
Macarena García, nova parella de l'actor Enric Auquer
Foto: Macarena García, nova parella de l'actor Enric Auquer | Instagram

Nova parella bomba, la primera d'aquest 2024: Macarena García, actriu madrilenya, ha estat enxampada fent-se petons enmig del carrer amb Enric Auquer, actor empordanès guanyador d'un Goya i d'un Gaudí.

Què en sabem? Aquest dimecres la revista Diez Minutos du a la seva portada una foto de l'Enric Auquer, protagonista d'El mestre que va prometre el mar, i la Macarena García (Blancanieves i La llamada) enxampats mentre es mengen a petons pel carrer. Les fotos són de fa pocs dies a Madrid, quan sortien de dinar en un restaurant.

En detall: No ha transcendit des de quan estan junts, però la parella va coincidir en el rodatge de la comèdia Una casa en flames el passat mes de novembre, i podria ser que la flama de l'amor entre ells s'encengués aleshores.

D'on venim? L'última relació coneguda de Macarena García es la que va mantenir durant anys amb el cantant Leiva, de qui es va separar el 2022. Pel que fa a l'Enric, mantenia una relació amb la cantant Adela Oller, amb qui va tenir un fill el 2021. A més, l'actor de Rupià té una altra filla fruit de la seva història amb una altra actriu, Marta Aguilar.

Categoria: La Jungla