La Jungla
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana, enxampada amb l'actor del moment entre rumors de relació amb Biel Juste

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aitana continua gaudint de la solteria, després de la ruptura amb Sebastián Yatra. En poques setmanes, la cantant ha estat relacionada primer amb Shawn Mendes i ara amb Biel Juste, tot i que en els últims dies ha estat enxampada amb l'actor internacional del moment Enzo Vogrincic.

Què en sabem? Enmig d'un mar de rumors sobre la possible nova relació entre Aitana i el joier Biel Juste, la cantant de Sant Climent de Llobregat ha viatjat a París amb Enzo Vogrincic, protagonista de La sociedad de la nieve. L'actor uruguaià hauria contactat amb ella per Instagram, i haurien quedat per conèixer-se a Madrid. Des d'allà, i després de veure que hi havia bon rotllo, haurien decidit marxar junts a París.

En detall: Malgrat que volien passar desapercebuts, l'equip d'Iberia que va dur-los entre Madrid i París es va sorprendre de veure'ls junts a l'avió, i els van demanar unes fotos que demostren que viatjaven plegats i que ja són virals a les xarxes socials.

A més, tots dos s'han començat a seguir mútuament a Instagram en els últims dies, s'han intercanviat likes i han publicat fotos dels mateixos llocs que han visitat a París.

D'on venim? A principis d'any, Aitana va ser a Costa Rica amb el model i joier barceloní Biel Juste, fundador de la marca Two Jeys. Model i empresari de 27 anys, Biel Juste va fer fortuna quan el 2019 va crear la marca de joies juvenils amb el seu amic Joan Margarit. En els últims mesos també se l'ha vinculat sentimentalment a la cantant argentina Tini Stoessel.

Categoria: La Jungla