La Jungla
Laia Ferrer, presentadora del 324
Foto: Laia Ferrer, presentadora del 324 | 324
Famosos

Laia Ferrer torna a TV3 després de mesos de baixa i impacta: "He hagut de parar la meva vida"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laia Ferrer, presentadora del 324
Foto: Laia Ferrer, presentadora del 324 | 324

Feia dos mesos que Laia Ferrer no apareixia a TV3. Una desaparició sobtada i sense cap mena d'explicació que ella mateixa ha aclarit en les últimes hores amb el seu retorn a la televisió. Estava de baixa, ja ha rebut el diagnòstic i la seva patologia és crònica. 

Què en sabem? Tal com ha explicat ella mateixa al seu perfil d'Instagram, els dos mesos que ha estat apartada de la televisió tenen un motiu mèdic. En un vídeo adreçat als seus seguidors, Laia Ferrer diu que durant tot aquest temps ha rebut missatges de persones que volien saber on era, i ara els dona la resposta: li han diagnosticat migranya crònica.

Què diu?

  • "Tinc migranyes, no n'havia patit mai i he estat patint migranyes molt fortes".
  • "M'han deixat incapacitada totalment durant gairebé un mes i mig".
  • "A partir d'aquí he hagut de parar la meva vida, fer un reset i reestructurar la meva vida per aprendre a conviure-hi".

En detall: Després d'una llarga aturada, Laia Ferrer ha tornat aquesta setmana a TV3 i aquest dijous ja s'ha deixat veure pel 324. La periodista de Barcelona ha compartit també les primeres imatges entrant a la redacció a la matinada i després a la primera roda del 324.

Un altre apunt: Després d'anys a la televisió, Laia Ferrer confessava fa uns mesos els seus inicis durs a TV3 amb molta pressió i el fet també de ser dona. "No estava tan normalitzat com ara que una dona fes periodisme esportiu, havia de demostrar que tenia el mateix coneixement que un home. Vaig haver de trencar moltes barreres i molts espectadors em van posar en dubte", recordava en una entrevista recent a la revista del RACC.

Categoria: La Jungla