La Jungla
Ares Teixidó, a les seves xarxes socials
Foto: Ares Teixidó, a les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Ares Teixidó, sola: fa anys sense amics i no vol veure ningú per una raó de pes

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Ares Teixidó, a les seves xarxes socials
Foto: Ares Teixidó, a les seves xarxes socials | Instagram

El 19 de gener és una data important per Ares Teixidó perquè és el dia del seu aniversari. Aquest divendres, la presentadora de televisió fa 37 anys, però al contrari de la celebració de fa tot just un any, aquesta vegada ha decidit que vol estar sola.

Què en sabem? Ha estat un any de canvis per Ares Teixidó, tant a nivell professional –amb el final del programa que feia a 8tv– com a nivell sentimental –amb la ruptura de la seva exparella, Bruna Bravo–. Un canvi de vida total que també es manifesta en un dia com avui.

  • Si el 2023 va celebrar el seu aniversari amb una festassa al restaurant Pepinillo de Barcelona, amb convidades com Dulceida o Melyssa Pinto; el 2024 no vol veure ningú.

En detall: A través del seu compte d'Instagram, Ares Teixidó ha explicat que se'n va sola a Gran Canària a gaudir de la platja, prendre el sol i llegir. Només es necessita a ella mateixa per ser feliç i gaudir del seu dia, i vol demostrar que ella sola també s'ho pot passar bé.

Per acabar: Ares Teixidó ha marxat a les Canàries des de Madrid després de la seva participació en directe a Zapeando de La Sexta aquest divendres a la tarda. La televisiva ha confessat al programa que volia marxar més lluny i més temps tota sola, però per motius de feina només se'n va a gaudir d'un cap de setmana.