La Jungla
Gerard Romero, convidat a 'Zona Franca'
Foto: Gerard Romero, convidat a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

TV3 fitxa un famosíssim ex de RAC1: presentador bomba per un nou concurs

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gerard Romero, convidat a 'Zona Franca'
Foto: Gerard Romero, convidat a 'Zona Franca' | TV3

TV3 prepara un nou concurs amb Mediapro pels propers mesos, amb un pot de milers d'euros en joc i un dels presentadors catalans més mediàtics actualment: Gerard Romero, que ha assolit la fama a Twitch amb Jijantes i la Kings League després de marxar fatal de RAC1.

Què en sabem? Segons ha avançat El Nacional, Gerard Romero és l'escollit per presentar On és la pasta?, un nou concurs on els participants tindran 30 minutos per trobar 10.000 euros amagats dins d'una casa. Així, l'streamer de Vilanova i la Geltrú s'estrena amb programa propi a TV3 després d'algunes petites col·laboracions a la cadena.

D'on venim? El 2021, després de 14 anys a RAC1, Gerard Romero va plegar enmig d'una forta polèmica. Retransmitia els partits del Barça fins que la direcció va apartar-lo per les seves desavinences amb Joan Maria Pou, i va decidir marxar fent soroll. Des d'aleshores ha lamentat que a l'emissora del Grup Godó no era feliç, que s'hi cobra poc i fins i tot que Pou estava molest perquè ell tenia més protagonisme.

Un altre apunt: Polèmiques a banda, el nou fitxatge de TV3 engrossa la llista de nous presentadors de l'entorn influencer, amb Laura Escanes com a gran exemple. Per cert, després d'una primera temporada de La travessa aparentment exitosa, amb 1,5 milions de reproduccions online, 3Cat ha anunciat una nova temporada amb Escanes.