La Jungla
Gerard Romero de Jijantes
Foto: Gerard Romero de Jijantes | Wild Project
Famosos

Gerard Romero explota sense miraments contra Rac1 i Joan Maria Pou

Actualitzat: Divendres, 15 de setembre de 2023. 17:52
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Romero de Jijantes
Foto: Gerard Romero de Jijantes | Wild Project

Gerard Romero, el periodista esportiu del moment i creador de Jijantes, ha explotat sense miraments contra Rac1, els alts càrrecs del grup Godó i el locutor de la secció Barça de la cadena, Joan Maria Pou. "Em van donar una puntada als collons!", lamenta.

En detall: En una llarga conversa amb el youtuber Jordi Wild en el podcast Wild Project, Romero explica amb pèls i senyals perquè el van fer fora de Rac1 i va acabar creant el canal de Twitch Jijantes. Romero carrega contra Joan Maria Pou per haver-lo apartat sense tenir en compte la relació d'amistat que tenien, ni que portava a la casa 14 anys i que ho va fer d'una manera molt vulgar.

Què ha dit? Romero ha revelat que Joan Maria Pou va ser el mestre de cerimònies de la seva boda i que anava disfressat d'Olaf perquè era desembre i feia molt fred. Eren amics i mantenien una bona relació, a més de la de superior i empleat a la secció Barça. Fins que al final de temporada li va fotre "una patada als collons" i el va apartar de la graella enviant-lo al programa de nit. La seva dona, Lis, va al·lucinar amb la decisió de Pou: "Això t'ha fet aquest home?", va dir-li ella.

  • "Ell em va dir que volia cares noves, però bàsicament li molestava", ha explicat. El protagonisme que anava adquirint Romero li molestava a Pou, que va acabar carregant-se'l sense miraments. "Amb el temps potser he de donar-li les gràcies", assegura Romero llençant un dard pel seu èxit ara a Jijantes.
  • També ha explicat que va acabar barallat amb el cap d'esports de Rac1, Edu de Batlle, perquè ell li donava més pes a Twitch que no pas a la ràdio. "Vam acabar malament perquè li vaig donar més importància al meu canal perquè sentia que a la ràdio no se'm valorava", ha dit.

A més: Ha criticat els alts càrrecs del grup Godó, que en una trobada van confessar-li que Joan Maria Pou es va equivocar apartant-lo, vist ara l'èxit de Jijantes. "Em van dir, ostres Romero com et van anar les coses. Es van equivocar allà baix", diu Romero que li van dir. Davant d'aquesta resposta, el youtuber Jordi Wild critica Rac1: "Doncs mal muntat està si els caps no poden ficar mà".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Podcast RAC1 Futbol