La Jungla
Gerard Romero, desagradable amb un grup de nens
Foto: Gerard Romero, desagradable amb un grup de nens | TikTok
Famosos

Gerard Romero, desagradable amb uns nens que li demanen fotos: "Treu les mans"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Romero, desagradable amb un grup de nens
Foto: Gerard Romero, desagradable amb un grup de nens | TikTok

Gerard Romero, al centre de la polèmica pel comportament desagradable i intimidatori amb un grup de nens, aquest diumenge a les portes del Cupra Arena, abans d'una nova jornada de la Kings League. Dos incidents, el primer amb uns menors que li demanaven fotos, i el segon amb un altre jove que li feia preguntes, que han incendiat les xarxes socials i li han valgut una onada de crítiques.

Què en sabem? Gerard Romero arribava en cotxe a les instal·lacions de la Kings League, quan un grup de nens l'ha aturat per demanar una foto junts. "Posa't enrere, aquí a dins amb aquestes mans... Ves enrere", repetia l'streamer mentre un dels menors intentava fer-se un selfie amb ell amb el telèfon mòbil. Aquest és el vídeo del moment que ha generat polèmica a la xarxa, on se'l veu fent el gest d'apartar el nen del cotxe, i que ha fet que el seu nom fos tendència en les últimes hores:

@kingsleague._33 Gerard Romero con los fans .. #viral #fyp #kingsleague #futbol #fyp #gerardromero #jijantesfc ♬ sonido original - kingsleague

A més, aquest no ha estat l'únic incident que ha protagonitzat Gerard Romero a l'entrada del Cupra Arena. L'altre víde que ha causat controvèrsia l'ha enregistrat un altre menor que volia parlar amb ell pel seu canal de TikTok. El nen duia una pregunta sobre el pla Messi preparada de casa. Però ara que l'argentí ha fitxat per l'Inter de Miami, i que no vindrà al Barça, el periodista tenia poques ganes de respondre del tema: "M'estàs gravant? Esborra-ho, que jo ho vegi", ha acabat exigint, per a sorpresa del nen, que assegura que Romero va amenaçar també de denunciar-lo.

@veneegaas1.0 #polemicacongerardromero #disculpa #polemica #kingsleague #gerardromeropolemica #medisculpo #😢 ♬ sonido original - veneegaas1.0👑

D'on venim? Els dies anteriors a l'anunci que Leo Messi marxa finalment als EUA, Gerard Romero havia fet un seguiment intensiu de la tornada del 10 al Barça, i confiava en el seu retorn. De fet, quan el mateix nen li va preguntar fa pocs dies pel mateix assumpte, l'streamer va reaccionar de manera més afable. Però l'adeu de l'argentí al club blaugrana, i les preguntes que puguin fer-li del tema, sembla que han esborrat a Romero el somriure de la cara.