La Jungla
Andrea Janeiro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Andrea Janeiro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Andrea Janeiro té nòvio nou: deixa en Daniel i surt amb un altre noi a Los Angeles

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Andrea Janeiro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Andrea Janeiro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Andrea Janeiro viu una època de canvis. L'única filla en comú de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique viu des de 2022 a Los Angeles, on treballa de periodista en una ràdio i fa de community manager. Una nova vida que li ha portat també un nou amor: la jove ho ha deixat amb Daniel Wozza i ara surt amb un altre noi.

Què en sabem? Andrea Janeiro ha passat els últims anys en una relació de parella amb Daniel Wozza, el jove anglès a qui va conèixer un estiu a Benidorm i per qui va marxar a fer la carrera al Regne Unit. Tots dos van anar junts al Birmingham Metropolitan College, on la jove va completar els seus estudis de comunicació. Però aquest diumenge el portal Informalia d'El Economista ha revelat que Andreíta té un amor nou, ara que ha marxat a Califòrnia.

En detall: Segons el mateix mitjà, el nou gendre de Belén Esteban és "un jove atractiu que viu a Los Angeles" com Andrea Janeiro, i apunta a la possibilitat que viatgi aquest estiu a Espanya amb la seva nòvia per passar uns dies de vacances amb la família d'ella.

A més, no es coneixen les causes d'aquesta ruptura, ni com s'haurà pres Belén Esteban la separació, per la bona relació que mantenia amb el seu antic gendre. Malgrat que mai no parla de la vida privada de la seva filla a la televisió, la col·laboradora de Sálvame havia deixat clara en alguna ocasió la bona sintonia que mantenia amb ell.

Un altre apunt: Aquest cap de setmana, Andrea Janeiro ha estat a Espanya amb la mare i el seu padrastre, Miguel Marcos. Belén Esteban punxava dissabte a la nit en una discoteca de Torremolinos i en presència de la seva família. 

Categoria: La Jungla