La Jungla
Gerard Romero perd els papers a la Kings League
Foto: Gerard Romero perd els papers a la Kings League | Twitch
Famosos

Gerard Romero, furiós, perd els papers en directe: "Vols callar, gilipolles?"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gerard Romero perd els papers a la Kings League
Foto: Gerard Romero perd els papers a la Kings League | Twitch

Gerard Romero ha protagonitzat un moment de tensió en les últimes hores, enfrontat a la Kings League amb els germans Buyer durant la trobada de presidents. El periodista de Vilanova i la Geltrú els ha fet callar, entre insults.

Què en sabem? Romero s'ha enfrontat als germans Javi i Eric Buyer, sense que se n'hagi acabat d'entendre el motiu. Un d'ells ha preguntat si estava escrivint als seus jugadors, i el president de Jijantes FC ha embogit: "Porten tota la tarda atacant", ha dit deixant entreveure que abans havia passat alguna cosa.

En detall: Per a vergonya dels espectadors, Romero ha acabat entre crits en directe. "Vols callar, gilipolles?", ha dit mentre els companys intentaven calmar els ànims. Aquí el moment de la polèmica:

@_twips_ Saltan chispas 😬😬 #gerardromero #xbuyer #ericruiz #kingsleague ♬ sonido original - TWIPS

A més, aquesta no és la primera vegada que Romero és al centre de la diana per una polèmica sonada a les xarxes socials. Fa poques setmanes, l'influencer del Garraf la va fer grossa amb els comentaris desagradables contra un grup de nens que només volien fer-s'hi fotos