La Jungla
Natalia Almarcha, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Natalia Almarcha, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

El motiu de la ruptura de Risto i la nòvia: un famós actor, dels més guapos d'Espanya

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Natalia Almarcha, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Natalia Almarcha, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Risto Mejide i Natalia Almarcha han trencat per enèsima vegada i aquesta diuen que és la definitiva. Cap dels dos no ha explicat els motius de la ruptura, però sembla que hi hauria una tercera persona implicada.

Què en sabem? Al pòdcast de les mamarazzis, Laura Fa ha revelat en les últimes hores que la separació entre Mejide i Almarcha no té res a veure amb motius econòmics, tal com s'ha arribat a especular, sinó més aviat al caràcter de tots dos. Ella li hauria demanat explicacions sobre un tema, i ell li hauria respost que el deixés estar; i així ho va fer, tallant la relació. Però és que a més, una tercera persona hauria fet que la farmacèutica tingués la decisió molt més clara.

En detall: Aquesta persona seria una nova il·lusió de Natalia Almarcha, ni més ni menys que l'actor andalús Jesús Castro. Tots dos van començar a parlar fa poc temps per xarxes socials, i les seves interaccions han anat a més després de la ruptura amb Risto Mejide.

D'on venim? L'entorn de Natalia Almarcha ha explicat recentment que la jove valenciana "no se sentia ben tractada ni valorada" per Risto Mejide, i posa com exemple algunes anècdotes del dia a dia de la relació, com el fet que sempre és ella qui ha de viatjar a Madrid per veure'l.

  • A més, últimament Natalia Almarcha ho tenia més difícil per viatjar sovint a Madrid, ja que acaba d'obrir una farmàcia a València i hi ha de ser. Però ni així el presentador català ha començat a viatjar amb continuïtat a la ciutat de la seva nòvia.

Per acabar: Cal recordar que l'última ruptura de la parella va ser a l'estiu. Semblava que els ponts estaven totalment trencats, però finalment es van reconciliar i van ser a temps d'anar junts al casament d'Edurne i David de Gea a Menorca.

Categoria: La Jungla