La Jungla
Rosa Peral, durant el judici pel crim de la Guàrdia Urbana
Foto: Rosa Peral, durant el judici pel crim de la Guàrdia Urbana | EFE
Famosos

Rosa Peral té nòvio: relació amb un pres des de fa dos anys entre rumors d'embaràs

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosa Peral, durant el judici pel crim de la Guàrdia Urbana
Foto: Rosa Peral, durant el judici pel crim de la Guàrdia Urbana | EFE

Rosa Peral ha tornat a trobar l'amor, aquesta vegada entre reixes. Després que Catalunya Ràdio revelés el suposat embaràs de la reclusa més mediàtica del país, un dubte planava sobre l'ambient: qui és el pare de la criatura? Hores més tard, ja hi ha resposta.

Què en sabem? Segons ha avançat la periodista Mayka Navarro a La Vanguardia, Rosa Peral hauria trobat parella a la presó de Mas d'Enric, on es troba complint condemna. La nova relació "estable i duradora" de l'autora del crim de la Guàrdia Urbana hauria començat dos anys enrere, i el nòvio seria un altre pres de nacionalitat colombiana.

En detall: Malgrat que Rosa Peral sí que té nòvio, les informacions sobre el suposat embaràs serien només un rumor que s'ha esbombat després que Juliana Canet en parlés al seu programa Que no surti d'aquí. Aquest mateix dimecres, l'advocada de Peral s'encarregava de negar-ho tot.

  • Igualment, la lletrada nega les informacions sobre un possible trasllat a la presó de dones de Wad-Ras, on Peral hauria pogut donar a llum en el cas d'estar realment esperant un fill.

D'on venim? Rosa Peral i el seu amant Albert López es troben empresonats des de 2017 per l'anomenat crim de la Guàrdia Urbana, complint respectivament condemnes de 25 i 20 anys de presó. A final de 2023, la parella va tornar al centre del focus mediàtic amb l'estrena de la sèrie El cuerpo en llamas, protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez.

Per acabar: En cas de ser certes les informacions de l'embaràs, Rosa Peral seria mare del seu tercer fill. Cal recordar que la reclusa ja té dues filles de 12 i 10 anys, fruit de la seva relació amb el seu exmarit, de qui es va divorciar el 2016. Malgrat que el pare va prohibir que les nenes poguessin veure la mare a la presó quan hi va entrar, des del 2019 les menors fan una visita el primer dissabte de cada mes.

Categoria: La Jungla