La Jungla
Rosa Peral, durant el judici pel crim de la Guàrdia Urbana
Foto: Rosa Peral, durant el judici pel crim de la Guàrdia Urbana | EFE
Famosos

Rosa Peral, embarassada: el motiu pel qual és traslladada a una altra presó

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosa Peral, durant el judici pel crim de la Guàrdia Urbana
Foto: Rosa Peral, durant el judici pel crim de la Guàrdia Urbana | EFE

Gir totalment inesperat en el cas Rosa Peral, condemnada a 25 anys de presó per l'assassinat de Pedro Rodríguez. Segons Catalunya Ràdio, l'autora del crim de la Guàrdia Urbana podria estar embarassada, motiu pel qual l'han traslladat de presó.

Què en sabem? Segons Que no surti d'aquí, el programa de Juliana Canet a Catalunya Ràdio, Rosa Peral ha estat traslladada ara a la presó de dones de Wad-Ras, on podria donar a llum. No se sap si la criatura seria nen o nena, i tampoc qui seria el pare. 

En detall: Rosa Peral no ha confirmat ni desmentit la notícia, i tampoc no ho ha fet el seu entorn. L'única persona que hi està relacionada i que n'ha parlat ha estat la seva advocada per negar-ho tot.

A més, la notícia del suposat embaràs de Rosa Peral arriba només uns dies després que tant ella com el seu pare fossin imputats per un delicte d'ocultació de béns.

  • La jutgessa creu que Rosa Peral hauria cedit la seva casa i el cotxe al seu pare només sis dies abans que la condemnessin per l'assassinat de Pedro Rodríguez.
  • D'aquesta manera, Rosa Peral hauria intentat evitar fer front a la indemnització econòmica a la família de la víctima.

Per acabar: Rosa Peral i el seu amant Albert López es troben empresonats des de 2017 per l'anomenat crim de la Guàrdia Urbana, complint respectivament condemnes de 25 i 20 anys de presó. A final de 2023, la parella va tornar al centre del focus mediàtic amb l'estrena de la sèrie El cuerpo en llamas, protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez.

Categoria: La Jungla