La Jungla
Santi Millán i Rosa Olucha, els pares d'en Marc
Foto: Santi Millán i Rosa Olucha, els pares d'en Marc | Instagram
Famosos

Marc, el fill guapíssim de Santi Millán: els seus pares el mostren ara que ha fet 18 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Santi Millán i Rosa Olucha, els pares d'en Marc
Foto: Santi Millán i Rosa Olucha, els pares d'en Marc | Instagram

Marc Millán Olucha. Així és com es diu el fill gran de Santi Millán i Rosa Olucha, que acaba de fer 18 anys. Després de tota una vida en l'anonimat, ara que és major d'edat ja es pot ensenyar la seva imatge públicament.

Què en sabem? Els Millán Olucha han estrenat 2024 amb l'aniversari del seu primogènit, el petit Marc que ja s'han fet gran. És físicament igual que el pare, i a més és un gran amant dels esports, especialment el skate, el running i la bicicleta. Aquesta és la foto del fill gran de Santi Millán i Rosa Olucha, major d'edat:

En detall: Coincidint amb el seu 18è aniversari, Rosa Olucha —que és realitzadora de televisió— ha elaborat un vídeo de 15 minuts per homenatjar el seu fill. Imatges de tota una vida que es poden veure al seu perfil d'Instagram:

Què diu la mare? També a Instagram, la Rosa Olucha dedica tendres paraules al seu fill Marc. "Jo t’he parit, però tu m’has donat la vida", publica després d'escriure també la lletra d'Aniversari dels Manel: "Per fi, relaxar-me celebrant el plaer indescriptible que és estar amb tu, avui que et fas gran".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Televisió