La Jungla
Elionor en una imatge d'arxiu
Foto: Elionor en una imatge d'arxiu | EFE
Casa Reial

Elionor, enxampada a la discoteca: vídeo ballant i primera borratxera

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Elionor en una imatge d'arxiu
Foto: Elionor en una imatge d'arxiu | EFE

Elionor gaudeix de la seva nova vida a Saragossa, estudiant a l'acadèmia militar de dia de i sortint a la nit com qualsevol altra noia de la seva edat. Enxampada en una discoteca de la capital aragonesa, en les últimes hores s'han viralitzat les primeres imatges de la princesa de festa.

Què en sabem? Les imatges són de dissabte 13 de gener. Segons el que expliquen diversos testimonis que hi eren, es van enregistrar a la matinada a la discoteca Parros de Saragossa, una discoteca juvenil on Elionor hi va anar acompanyada dels seus amics de l'escola militar i un equip de seguretat que no va passar desapercebut. La princesa vestia de blanc, cabells recollits en una cua i unes ulleres de sol perquè no la reconeguessin, però així encara va cridar més l'atenció.

@alejandropantoja_ 🔴 EXCLUSIVA: La Princesa Leonor de fiesta en Zaragoza #leonor #royal #spain #zaragoza #fiesta #parati #fyp #letizia ♬ CANDY - Tokischa

En detall: Els mateixos testimonis afirmen que els agents de seguretat demanaven als joves assistents a la discoteca que eliminessin qualsevol vídeo o foto que haguessin fet d'Elionor, fins i tot haurien mirat converses de mòbils alienes. Però ni així van aconseguir que no quedés rastre de la visita de la princesa a la discoteca.

A més, del que no hi ha imatges és del rumor viral que circula a xarxes socials sobre la possibilitat que Elionor hagués acabat en tan mal estat, després de beure alcohol, que alguns joves l'haguessin vist vomitant als lavabos de la sala Parros.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia