La Jungla
Risto Mejide i Natalia Almarcha, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Risto Mejide i Natalia Almarcha, en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

Risto talla amb la nòvia definitivament i ella el deixa ben retratat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide i Natalia Almarcha, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Risto Mejide i Natalia Almarcha, en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Risto Mejide i Natalia Almarcha han tallat per enèsima vegada, després d'un any de relació carregada d'estira-i-afluixes i rumors sobre possibles infidelitats. Aquesta vegada, la ruptura seria definitiva.

Què en sabem? Segons han pogut saber les mamarazzis, Laura Fa i Lorena Vázquez, Risto i Almarcha haurien posat punt final a la seva relació després del que havia de ser un cap de setmana en família aquest 13 de gener. El fort caràcter dels dos n'hauria estat el detonant, tot i que la decisió l'hauria pres ella.

En detall: L'entorn de Natalia Almarcha diu que la jove valenciana "no se sent ben tractada ni valorada" per Risto Mejide, i posen com exemple algunes anècdotes del dia a dia de la relació, com el fet que sempre és ella qui ha de viatjar a Madrid per veure'l.

A més, últimament Natalia Almarcha ho tenia més difícil per viatjar sovint a Madrid, ja que acaba d'obrir una farmàcia a València i hi ha de ser. Però ni així el presentador català ha començat a viatjar amb continuïtat a la ciutat de la seva nòvia.

D'on venim? Cal recordar que l'última ruptura de la parella va ser a l'estiu. Semblava que els ponts estaven totalment trencats, però finalment es van reconciliar i van ser a temps d'anar junts al casament d'Edurne i David de Gea a Menorca.

Un altre apunt: Natalia Almarcha és la primera parella de Risto Mejide després de la separació amb Laura Escanes. Tal com va passar amb la influencer i presentadora de TV3, el seu ex va conèixer la Natalia per Instagram i de seguida es van començar a deixar veure junts en photocalls i viatges per Europa i Espanya.

Per acabar: En aquests últims mesos, Risto Mejide també ha oficialitzat ja el final del seu matrimoni amb Laura Escanes, i tots dos han signat aquesta tardor els papers del divorci. Una de les parelles més mediàtiques de Catalunya dels últims anys, que ara manté l'únic vincle de la seva filla Roma.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Televisió