La Jungla
Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Laura Escanes, amb tot contra el seu ex: ell l'acusa d'infidel i ella respon

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i Álvaro de Luna, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Tres mesos després de la ruptura entre Laura Escanes i Álvaro de Luna, ha esclatat la guerra mediàtica entre ells. El motiu, la nova cançó del cantant sevillà on posa la seva ex a parir, l'acusa de no cuidar la relació i diu que va ser infidel. Acusacions que la catalana no ha trigat a respondre.

Què en sabem? Després de la publicació dimecres del nou tema Suerte d'Álvaro de Luna, Laura Escanes ha esperat al cap de setmana per reaccionar amb contundència. Dissabte a la nit, la presentadora de TV3 ho deixava clar: "Recorda sempre que allò que en Joan diu d'en Pere diu més d'en Joan que d'en Pere". O en unes altres paraules, allò que Álvaro de Luna diu de Laura Escanes diu més de l'Álvaro que de la Laura.

Què diu la cançó?

  • "Yo quise todo contigo y tú quisiste dolerlo".
  • "Yo como un tonto creyendo en tus cuentos. Tú quisiste matar lo que creí sería eterno".
  • "Ojalá que te vaya bonito".
  • "Yo a ti te quise pa siempre, pero tú no lo veías, descuidaste lo nuestro y solo cuidaste lo que se veía".
  • "Te di mi corazón y lo pusiste en venta. Cansado de tus mentiras y lo que inventas. Tú quieres volver, pero eso no me renta".
  • "Tú mientras tanto buscando otros besos".

En detall: Entre la lletra de la cançó s'entén que ell l'acusa a ella de malmetre la relació quan va començar-lo a tractar malament i que fins i tot se n'hauria anat a "buscar els petons" d'un altre home. Ella té una altra versió.

A més, Laura Escanes tampoc no ha deixat descansar el dit dels likes, i ha fet m'agrada a comentaris dels seus fans que deixen ben clara la postura d'ella en la separació. "És graciós que la persona que la caga sigui l'ofesa després", és un dels missatges als quals reaccions la influencer. Ai, si Laura Escanes parlés...

Categoria: La Jungla