La Jungla
Laura Escanes, amb Álvaro de Luna
Foto: Laura Escanes, amb Álvaro de Luna | Instagram
Famosos

Laura Escanes, víctima de la ira del seu ex: nova cançó on la posa a caldo

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, amb Álvaro de Luna
Foto: Laura Escanes, amb Álvaro de Luna | Instagram

Laura Escanes i Álvaro de Luna han estat una de les parelles més mediàtiques de 2023, una història d'amor curta però intensa amb una ruptura sonada fa només tres mesos. Passat aquest temps, al més pur estil Shakira, el cantant sevillà ha dedicat una cançó a la seva ex on la posa a parir.

Què en sabem? Aquest dimecres 17 de gener Álvaro de Luna ha sorprès els seus seguidors amb la publicació del tema Suerte, un nou single carregat de dards contra Laura Escanes. Si quan estaven junts va dedicar-li Todo contigo, que es va convertir en una de les cançons més escoltades de 2023, ara que han tallat aprofita el títol d'aquell tema per fer-ne un altre totalment incendiari.

Què diu?

  • "Yo quise todo contigo y tú quisiste dolerlo".
  • "Yo como un tonto creyendo en tus cuentos. Tú quisiste matar lo que creí sería eterno".
  • "Ojalá que te vaya bonito".
  • "Yo a ti te quise pa siempre, pero tú no lo veías, descuidaste lo nuestro y solo cuidaste lo que se veía".
  • "Te di mi corazón y lo pusiste en venta. Cansado de tus mentiras y lo que inventas. Tú quieres volver, pero eso no me renta".
  • "Tú mientras tanto buscando otros besos".

En detall: Per si hi havia algun dubte de les intencions del cantant amb aquesta lletra, la nota promocional que ha enviat el seu equip de comunicació per anunciar la cançó deixa poc espai a interpretacions. "Álvaro de Luna llança nou single amb què confirma que no es presentarà al càsting de la seva ex", apunten només pocs dies després que Laura Escanes fes broma sobre la possibilitat de buscar amb aquest mètode un nòvio nou. El mateix text diu que "les històries poden tenir dues cares" i apunta que "no tot és el que sembla".

Reacció: En les últimes hores, i sense esmentar-lo a ell directament, Laura Escanes ha reaccionat a través d'Instagram a la nova cançó del seu ex. Amb una captura del tema Qué triste, la influencer de Barcelona escriu: "Diu més com te'n vas que com arribes". Un missatge que Álvaro de Luna no haurà pogut llegir directament, perquè tots dos van eliminar-se mútuament de les xarxes socials quan van tallar, entre rumors de baralles i infidelitats.