La Jungla
Laura Escanes, amb Álvaro de Luna
Foto: Laura Escanes, amb Álvaro de Luna | Instagram
Influencers

Laura Escanes trenca amb Álvaro de Luna (i no hi haurà reconciliació)

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes, amb Álvaro de Luna
Foto: Laura Escanes, amb Álvaro de Luna | Instagram

Laura Escanes i Álvaro de Luna han trencat, després de gairebé un any de relació. La decisió l'hauria pres la influencer, tot i que tots dos hi haurien estat d'acord, i sembla que no hi ha possibilitat de fer marxa enrere.

Què en sabem? Segons ha avançat la revista ¡Hola!, Laura Escanes i Álvaro de Luna han trencat després d'una segona crisi de parella. La instagramer barcelonina va partir peres amb el seu nòvio a l'agost, però tots dos van decidir donar-se una nova oportunitat al setembre. Amb els dies es van adonar que no funcionava, i aquest mateix mes d'octubre ella ha decidit trencar.

En detall: En les últimes hores, Álvaro de Luna ha confirmat la notícia deixant de seguir Laura Escanes a Instagram, un gest que en llenguatge influencer és sinònim de separació.

D'on venim? Laura Escanes i Álvaro de Luna van iniciar la seva relació la tardor de 2022, molt poques setmanes després que ella trenqués amb Risto Mejide. La seva història es va consolidar de seguida, i ben aviat van començar a sortir fotos de la seva nova vida junts. Aquest estiu, ell li dedicava en un concert la seva cançó Todo contigo; i Escanes es va tatuar aquesta frase en una mà. Després de trencar, se sap que la decisió ha estat molt meditada, amb la qual cosa tanquen la porta a una reconciliació.