La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Gemma Pinto fa balanç de la seva relació d'amor amb Marc Márquez: "No és fàcil"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa mesos el pilot de motos de Cervera, Marc Márquez, està molt enamorat de la seva nova parella. Parlem de la catalana de Barcelona, Gemma Pinto, que treballa com a model i influencer i és molt amiga de la també catalana, Laura Escanes.

Què sabem? Marc Márquez, després de setmanes de rumors, va fer oficial la seva relació amb Gemma Pinto a través de les xarxes socials. El pilot de motos va compartir unes fotos de la parella, molt romàntiques, gaudint d'un viatge.

Què ha passat? Des que Gemma Pinto surt amb Marc Márquez la seva popularitat s'ha disparat i moltes són les persones que volen saber coses de la seva vida privada, així com de la seva relació d'amor amb el pilot de motos, nascut l'any 1993.

En detall: A través del seu compte d'Instagram, Gemma Pinto, ha parlat de l'amor i de la relació que manté des de ja fa mesos amb Marc Márquez. Ho ha fet a través d'un escrit on s'ha sincerat molt i ha repassat com va començar la relació amb el pilot de motos i també com és el seu dia a dia com a parella, havent de fer front a moments delicats. "L'amor és ser la millor versió de mi amb ell. L'amor és rebre una abraçada quan havia perdut tota l'esperança quan pensava que ja no tornaria. L'amor és que aparegués amb un gran llaç de senzillesa i no hi va haver grans gestos, ni sopars a la llum de les veles i roses vermelles. Res em va fer falta per saber que l'amor era amb tu", confessa Pinto, molt enamorada de Márquez.

A més: La catalana també parla dels moments delicats de la seva relació. I és que tot i que a Instagram només mostra els moments bonics i agradables, Gemma i Marc també han viscut situacions delicades. "T'estimo inclòs quan no es fàcil. Quan has d'abaixar el cap i admetre que ets fràgil, que no és un camí fàcil però que ho afrontarem junts", assegura.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemma Pinto (@gemmpinto)

Per acabar: Una declaració d'amor que Pinto acaba de manera molt romàntica dient que està molt enamorada de Marc Márquez i que l'estima tots i cada un dels dies de la seva vida. Unes paraules que segur han agradat molt al pilot de Cervera, que té un germà que es diu Àlex Márquez, que es comenta que podria estar sortint amb Sira Martínez, filla de Luis Enrique, després de la seva ruptura amb Ferran Torres.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram