La Jungla
Albert Om va presentar la gala dels 40 anys de TV3
Foto: Albert Om va presentar la gala dels 40 anys de TV3 | TV3
Televisió

Un presentador de TV3 esclata i agreuja la polèmica de la gala dels 40 anys

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 24 de gener de 2024. 11:59
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Om va presentar la gala dels 40 anys de TV3
Foto: Albert Om va presentar la gala dels 40 anys de TV3 | TV3

La gala dels 40 anys de TV3 volia celebrar l'efemèride de la cadena però finalment se n'ha parlat més per les polèmiques al darrere de la pantalla que pel que va passar durant el programa. El motiu, absències sonades a les quals ara se suma la crítica d'un famós presentador que no hi va ser.

Què en sabem? En les últimes hores, Halldor Mar, presentador islandès-català del popular Katalonski, ha lamentat que tampoc no es parlés del seu programa durant la gala dels 40 anys. El format es va emetre entre els anys 2018 i 2019, fa relativament poc, però no va tenir cabuda a l'especial de divendres. 

En detall: La crítica de Halldor Mar s'afegeix als comentaris d'altres famosos que han contribuït a fer de TV3 el que és actualment, però que tampoc no van ser convidats al programa. El productor Tatxo Benet, la periodista Pilar Rahola, el director Joan Lluís Bozzo, Josep Maria Mainat de La Trinca o Carles Sans del Tricicle en són alguns exemples. D'altres com Joaquim Maria Puyal, Lloll Bertran o fins i tot el Màgic Andreu tampoc no hi van ser però han optat pel silenci.

Un altre apunt: Malgrat les absències, la gala dels 40 anys de TV3 presentada per Albert Om va ser tot un èxit d'audiència, amb un 30,1% de quota de pantalla i 531.000 espectadors. Per aquest programa, el presentador de Taradell ha cobrat 25.000 euros, tal com es pot comprovar al portal de transparència de la CCMA, on apareixen publicades totes les despeses de l'ens públic.

Categoria: La Jungla