La Jungla
David Beckham, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: David Beckham, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

David Beckham, enxampat a Gràcia: visita secreta a un dels millors restaurants de Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
David Beckham, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: David Beckham, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

David Beckham ha estat aquesta setmana a Barcelona, una visita llampec i gairebé secreta que s'ha filtrat en les últimes hores amb les imatges de l'exfutbolista en un restaurant de Gràcia.

Què en sabem? Beckham i un grup d'amics van sopar dilluns al famós restaurant Botafumeiro, al carrer Gran de Gràcia. Especialitzat en marisc, i amb 50 anys de trajectòria, és un dels millors de la ciutat. Així mateix ho va poder comprovar el crac anglès, a qui el xef Juan Jesús Pérez Alonso va fer degustar unes saboroses angules.

@jesusperezalonso19 Para ver las estrellas de cerca,tienes que venir aquí. #davidbeckham #beckham #football #soccer #manchesterunited #salfordcityfc #england #realmadrid #barcelona #botafumeiro #botafumeirorestaurant #premierleague #mlsf_team @David Beckham ♬ sonido original - Jesus Perez Alonso191

En detall: Aquest restaurant emblemàtic és parada obligatòria per moltes estrelles internacionals que visiten la capital catalana. En els últims anys hi han anat famosos de la talla de Beyoncé o Emma Watson, i en el seu mig segle d'història hi han passat Diego Armando Maradona, Morgan Freeman, Richard Nixon o els Rockefeller.

Un altre apunt: Sobre la visita de Beckham a Barcelona no se'n sap gaire més. El futbolista hi ha estat més d'una vegada, especialment quan vivia a Espanya com a futbolista del Reial Madrid entre els anys 2003 i 2007. Més enllà del grup d'amics que l'acompanyaven, es desconeix si entre ells hi havia també la seva dona Victoria Beckham o algun dels seus quatre fills.

Categoria: La Jungla