La Jungla
Diana Gómez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Diana Gómez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Diana Gómez es casa amb un dels presentadors top de Catalunya Ràdio: la seva boda en secret

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Diana Gómez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Diana Gómez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Diana Gómez i Roger Escapa, presentador d'El suplement de Catalunya Ràdio, ja s'han casat en la més estricta intimitat després d'anunciar el seu compromís el passat mes d'octubre.

Què en sabem? Segons han avançat en les últimes hores les mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez, Diana Gómez i Roger Escapa van contraure matrimoni durant el mes de desembre en una cerimònia pel seu cercle més íntim.

En detall: El casament es va fer a l'Ajuntament d'Igualada, localitat natal de l'actriu de Netflix, en un acte on únicament hi havia l'alcalde, el regidor de Cultura, els pares dels nuvis i el fill petit de la parella, en Gael.

A més, la Diana i en Roger tenen intenció de fer una festa gran amb amics per celebrar el seu matrimoni a l'estiu, quan ella hagi complert tots els compromisos professionals pels quals està passant una temporada a Madrid.

D'on venim? Roger Escapa i Diana Gómez es van conèixer el 2018 en una entrevista en directe a la ràdio, quan l'actriu d'Igualada va anar a El suplement acompanyada de la seva mare. La química va sorgir de seguida. Ell li va enviar algun missatge després del programa, per mantenir el contacte, i van començar a sortir. El desembre de 2021 van tenir el seu primer fill.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos TV3 Ràdio