La Jungla
Marc Gasol i Cristina Blesa, en una imatge d'arxiu
Foto: Marc Gasol i Cristina Blesa, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Marc Gasol, discreta vida familiar amb la dona i els fills: boda a Arbúcies i activitats junts

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Gasol i Cristina Blesa, en una imatge d'arxiu
Foto: Marc Gasol i Cristina Blesa, en una imatge d'arxiu | EFE

Marc Gasol deixa el bàsquet després de més de vint anys de carrera professional, i es retira per dedicar més temps a la família. Així mateix ho ha explicat en una roda de premsa aquest dimecres.

Què en sabem? Marc Gasol està emparellat amb Cristina Blesa des del 2007. Després de sis anys de relació, la parella es va casar el 2013 en una preciosa cerimònia civil a Can Riera de la Pineda, una masia del terme municipal d'Arbúcies.

En detall: Gasol i Blesa són pares de dos fills, un nen i una nena, els petits Júlia i Luca, nascuts durant l'etapa que el basquetbolista va passar als EUA jugant a l'NBA.

Què diu? En la seva retirada, Gasol ho ha deixat ben clar: "Tinc ganes de ser millor pare, millor marit i millor amic. El bàsquet et fa aillar-te molts cops i no estar tan present com hauries".

A més, Marc Gasol podrà dedicar ara més temps a les seves passions fora de les pistes, que comparteix amb la seva dona. Cristina Blesa i ell són patrons de vaixell, i els agrada sortir a pescar junts o fer caiac. També comparteixen passió per l'horticultura, i de fet fa anys que ell està molt conscienciat amb la nutrició i es dedica a fer agricultura orgànica.

Per acabar: Ara que es retira, en Marc també podrà compartir més temps amb el seu germà Pau, que va penjar les botes el 2021. Retirat des de fa dos anys i escaig, el gran dels Gasol viu ara a cavall entre els EUA i Catalunya, amb la seva dona Cat McDonnell i els seus dos fills. A Barcelona, la família hi té una casa de tres plantes ubicada al barri de Sant Gervasi.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Bàsquet Famosos