La Jungla
Pau Gasol i Cat McDonnell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Pau Gasol i Cat McDonnell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

La preciosa postal familiar de Pau Gasol, amb la dona i els fills, pel seu 43è aniversari

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pau Gasol i Cat McDonnell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Pau Gasol i Cat McDonnell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Pau Gasol està de celebració. L'exjugador del Barça de bàsquet ha fet 43 anys aquest dijous, dia 6 de juliol, i la seva dona, l'empresària nord-americana Cat McDonnell, l'ha homenatjat públicament amb una postal familiar i un missatge d'amor amb una frase final en català.

Què en sabem? Es tracta d'una imatge en blanc i negre de Pau Gasol i Cat McDonnell al sofà de casa i acompanyats dels seus dos fills, Ellie i Max, de dos anys i set mesos respectivament. Una tendra fotografia de família acompanyada d'un text en anglès que està rematat amb la frase final, escrita en català, "per molts anys".

Què diu Cat McDonnell?

  • "T'estimem molt, papa Pau. Ets el nostre centre, ens fas sentir segurs, ens fas riure, ets molt fort i no podríem ser més feliços de tenir-te com el líder de la nostra petita manada de llops".

A més, Pau Gasol ha celebrat l'aniversari només quatre dies després d'una altra ocasió especial, la reunió amb amics i familiars que va fer diumenge pel bateig dels seus fills a la Sagrada Família de Barcelona. Una cerimònia molt íntima i senzilla, on hi havia, entre d'altres, Vanessa Bryant, la vídua del seu gran amic Kobe Bryant, les seves filles Natalia Diamante, Bianka Bella i Capri Kobe; i Juan Carlos Navarro, excompany del de Sant Boi als vestidors del Barça i dels Memphis Grizzlies, amb la seva dona i les dues filles.

En detall: Els pares van cuidar tots els detalls de la celebració. Des de les postals adreçades als convidats, escrites en anglès amb tinta daurada sobre un fons blanc, a l'espectacular banquet que els esperava més tard a la zona alta de Barcelona, amb vistes a tota la ciutat. Gasol i McDonnell van preparar fins i tot un fotomaton perquè tothom pogués guardar un record d'aquest dia tan especial.

Un altre apunt: El juliol és un mes clau en la vida d'en Pau. Més enllà del seu aniversari, i ara també el bateig dels seus dos fills, en aquesta mateixa època però de fa quatre anys l'exjugador de bàsquet es casava amb Cat McDonnell per partida doble. Primer a San Francisco, i poques setmanes més tard a l'Empordà. Un any després naixia la seva primera filla, i el 2022 tenien el segon. Actualment, tots quatre viuen a cavall entre els EUA i Catalunya. A Barcelona, la família hi té una casa de tres plantes ubicada al barri de Sant Gervasi.

Categoria: La Jungla